Επιλέγοντας προσκλητήρια βάπτισης

Επιλέγοντας προσκλητήρια βάπτισης

Tags:

Το προσκλητήριο της βάπτισης είναι ένα σημαντικό κομμάτι της εικόνας μια βάπτισης .
Η πρώτη εντύπωση για το μυστήριο έρχεται από τα προσκλητήρια που στέλνονται από τους γονείς και τους νονούς σε γνωστούς , συγγενείς και φίλους που θέλουν να παρευρεθούν και να είναι οι μάρτυρες στην τέλεση της βάπτισης.

Η επιλογή στα προσκλητήρια μπορεί να γίνει μέσα από μια τεράστια ποικιλία προσκλητήριων που μπορείτε να βρείτε η σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάτι που σας ικανοποιεί πάντα υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθεί η δική σας ιδέα και να τυπωθεί το προσκλητήριο που θέλετε.

Βασικό κριτήριο της επιλογής του προσκλητήριου είναι το φύλο του παιδιού , για αγόρια και κορίτσια υπάρχουν διαφορές στα χρώματα με τις προσκλήσεις στα αγόρια συνήθως να προτιμούνται σε πιο σκούρες αποχρώσεις ενώ στα κορίτσια οι πιο φωτεινές όπως το ροζ που συνηθίζεται περισσότερο.

Μετά την απόχρωση υπάρχει και μια μεγάλη ποικιλία για να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορους τύπους χαρτιού, υπάρχουν χαρτιά λεπτά, χοντρά , γυαλιστερά και πολλά ακόμα τα οποία με τον κατάλληλο συνδυασμό χρωμάτων και σχεδίων μπορούν να κάνουν το προσκλητήριο της βάπτισης του παιδιού σας μοναδικό. Το προσκλητήριο βάπτισης μπορεί να έχει οποιοδήποτε γεωμετρικό σχήμα με τα πιο συνηθισμένα να είναι τετράγωνα η ορθογώνια, φάκελοι και όλα σε διάφορες διαστάσεις.

Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές από σχέδια προσκλητηριών όπως αρκουδάκια, καράβια , με φρουτάκια , δεμένα με πολύχρωμα φιογκάκια και πολλά ακόμα με την επιλογή να γίνεται βάση του γούστου των γονέων.

Στο προσκλητήριο τυπώνεται κείμενο της επιλογής σας(πολλές φορές υπάρχει και κάποιο στιχάκι μαζί) , με τον τόπο , την ημερομηνία και την ώρα της τέλεσης του μυστηρίου, ενώ σε προσκλητήρια που βοηθάει ο τύπος χαρτιού μπορεί τυπωθεί και φωτογραφία του παιδιού. Οι τιμές στα προσκλητήρια ξεκινάνε από ένα ευρώ και μπορεί να ανεβεί ανάλογα με την επιλογή που θα γίνει μέχρι και 2,5-3 ευρώ με την τιμή να καθορίζεται ανά κομμάτι.

Κάντε κι εσείς την βάπτιση του παιδιού σας μοναδική τυπώνοντας μοναδικά και πρωτότυπα προσκλητήρια που θα εντυπωσιάσουν.