Βαπτιστικά Ρούχα

Βαπτιστικά Ρούχα

Tags:

Το να γίνει κάποιος νονός ακούγεται εύκολο αλλά απαιτεί πολύ χρόνο και ψάξιμο για να είναι όλα έτοιμα για την μεγάλη στιγμή του μυστηρίου. Το επίκεντρο της τελετής είναι φυσικά το παιδί που θα βαπτιστεί με τα βλέμματα να είναι όλα στραμμένα επάνω του οπότε πρέπει να γίνει η σωστή επιλογή των βαπτιστικών ρούχων ώστε να είναι κομψά, όμορφα και να κολακεύουν το παιδί.

Τα βαπτιστικά ρούχα τα αγοράζει αποκλειστικά και μόνο ο νονός ή οι νονοί με την επιλογή να γίνεται από αυτούς. Πολλές φορές τα βαπτιστικά ρούχα μπορεί να συμπεριλαμβάνονται σε ένα βαπτιστικό σετ μαζί με άλλα απαραίτητα για την τέλεση μιας βάπτισης αντικείμενα, λάδι, λαδόπανα , πετσέτες , λαμπάδα κλπ. Υπάρχει φυσικά και η δυνατότητα ο νονός να αγοράσει τα βαπτιστικά ρούχα μεμονωμένα επιλέγοντας από μια μεγάλη γκάμα ρούχων.

Η επιλογή γίνεται αρχικά ανάλογα με το φύλλο του παιδιού , αγοράκι η κοριτσάκι. Ένα συνηθισμένο σετ βαπτιστικών ρούχων περιλαμβάνει τα εσώρουχα του νεοφώτιστου, καλτσάκια, μπλουζάκι η πουκάμισο ( μπορεί και τα δυο σε μερικές περιπτώσεις) τα παπουτσάκια , σακάκι, μπουφάν η ζακετάκι , για τα αγόρια μπορεί μερικές φορές να περιλαμβάνει και γραβάτα ενώ για τα κοριτσάκια κάποιο φιογκάκι κορδέλα η μπαντάνα για τα μαλλιά η κάποια στέκα και κάποιο σκουφάκι η καπέλο ανάλογα με την επιλογή σας.

Υπάρχουν βαπτιστικά ρούχα για όλες τις εποχές καλοκαιρινά, ανοιξιάτικα η χειμερινά, με την δυνατότητα επιλογής βαπτιστικών ρούχων μέσα από μια πολύ μεγάλη θεματολογία. Για αγόρια και κορίτσια υπάρχουν κλασσικά κοστουμάκια σε διάφορα χρώματα με πολλές παραλλαγές και πολλούς συνδυασμούς που θα κάνουν το παιδί να φαίνεται μοναδικό και αξιοζήλευτο σε αυτήν την ξεχωρίστη στιγμή της ζωής του που οι στιγμές του ανήκουν.

Επιλέξτε από το vaptistika.org τα καλύτερα βαπτιστικά ρούχα μέσα από μια μεγάλη ποικιλία και κάντε το βαφτιστήρι σας να κλέψει την παράσταση.