Τι περιλαμβάνει το σετ βάπτισης

Τι περιλαμβάνει το σετ βάπτισης

Tags:

Έχετε σκοπό σύντομα να γίνεται νονός η νονά και δε ξέρετε τι πρέπει να διαλέξετε για να κάνετε μια σωστή , εντυπωσιακή βάπτιση . Επιλέξτε ένα από τα σετ βάπτισης που σας προσφέρουμε στις καλύτερες τιμές και στην καλύτερη ποιότητα.

Το σετ βάπτισης είναι ένα οικονομικό πακέτο που συμπεριλαμβάνει όλα τα απαραίτητα πράγματα που χρειάζονται για την τέλεση του μυστηρίου. Η επιλογή ενός σετ βάπτισις καθορίζεται αρχικά από το φύλο του παιδιού , αν είναι αγόρι η κορίτσι. Διαλέγοντας το σετ βάπτισης έχετε με μόλις μια κίνηση αγοράσει όλα τα απαραίτητα χωρίς κόπο και χωρίς να χάσετε πολύτιμο χρόνο.

Τι περιλαμβάνει ένα πλήρες σετ βάπτισης ? Μα φυσικά ένα πλήρες σετ βάπτισης περιλαμβάνει όλα τα ρούχα που χρειάζεται για να ντυθεί το παιδί μετά το μυστήριο, από κάλτσες μπλουζάκια σκουφάκια με το ντύσιμο και το στυλ να είναι επιλογή του νονού, πολλές φορές επιλέγουν ένα κλασσικό κουστουμάκι για αγοράκια η ένα φορεματάκι για κορίτσια αλλά υπάρχει και η δυνατότητα διάφορων ακόμα επιλογών πιο φανταχτερών.Ακόμα στο σετ βάπτισης εμπεριέχονται τα λαδόπανα, οι πετσέτες μπάνιου και χεριών , το λάδι μέσα στο μπουκαλάκι του η λαμπάδα που στολίζονται όλα με βάση αυτήν και η κορδέλα-κόμπος που είναι το σύμβολο του δεσίματος του παιδιού με τον νονό του. Όλα τα παραπάνω αντικείμενα είναι μέσα σε ένα μπαούλο/κουτί συνήθως είτε μεταλλικό είτε ξύλινο που πολλές φορές έχει το σχήμα κάποιου αντικειμένου, όπως για παράδειγμα αυτοκίνητο. Να σημειωθεί ότι οι μπομπονιέρες , τα μαρτυρικά και τα προσκλητήρια δεν συμπεριλαμβάνονται στο σετ βάπτισης και αγοράζονται μεμονωμένα μετά από προσωπική επιλογή του γονέα η του νονού.

Η τιμή του σετ βάπτισης καθορίζεται ανάλογα με την επιλογή που θα γίνει και το ποιο σετ θα διαλέξετε. Υπάρχουν φθηνές επιλογές για όλους κατανοώντας φυσικά την υπέρβαση που κάνει κάποιος επιλέγοντας να γίνει νονός, υπάρχουν και οι πιο ακριβές επιλογές, φυσικά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μια φθηνή επιλογή υστερή σε ποιότητα και ομορφιά από ια πιο ακριβή επιλογή. ΟΙ τιμές ένος σετ βάπτισης ξεκινάνε από 189 ευρώ και φτάνει μέχρι και τα 400 ευρώ περίπου.